24-jarige doodgestoken in Paramaribo

politie Suriname
Een jongen is doodgestoken omdat hij een ketting van iemand zou hebben gestolen. Omstanders schoten de persoon te hulp en staken de jongeman dood tijdens een vechtpartij

[quads id=1]

De mensen hebben het recht in eigen hand genomen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Er zijn vele discussies ontstaan op social media. Was het echt nodig om de jongen dood te maken? Of is dit nu eenmaal het risico van het vak? We wensen de nabestaanden van Laurens veel sterkte toe.

[quads id=1]

Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Vermoedelijke verdachte van beroving doodgestoken. Laurens K. (24) is overleden na betrokken te zijn geweest in een vechtpartij. Hij werd daarbij in zijn borststreek gestoken. Het incident deed zich vrijdag voor aan de Floralaan. Kort na het geval werd een verdachte door het Regio Bijstandsteam Paramaribo aangehouden.

[quads id=1]

Vechtpartij

Volgens ooggetuigen heeft K. op de kruising van de Floralaan en Watrakanoestraat te Paramaribo een man van diens halsketting beroofd. De dief werd daarna door enkele personen belaagd. Tijdens de vechtpartij werd hij in zijn borststreek gestoken. K. probeerde nog weg te rennen, maar zeeg iets verder neer langs het wegdek. Toen de ambulance arriveerde, was hij al dood. In de directe omgeving zijn twee messen door de politie aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Fatale steek

Kort daarna volgde de aanhouding van een verdachte. Echter, het is nog onduidelijk of die persoon K. de fatale steek heeft toegebracht. Het lijk is in afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De politie werkt aan de aanhouding van andere personen die betrokken waren in de vechtpartij. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verder onderzoek.

Bron: DWT Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland