Vliegtuig neergestort in woonwijk – Buitenland – video’s

vliegtuig crash

Wat erg. Er is zojuist een vliegtuig neergestort in Pakistan. Midden in een woonwijk. Er wordt gevreesd voor het leven van de (meer dan) 100 passagiers.

[quads id=1]

Het gebeurde vlak voor de landing. Het vliegtuig viel op woonhuizen. De schade is enorm. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de verschillende video’s gemaakt door omstanders. Triest. Vreselijke berichten uit de rest van de wereld. Jammer.

[quads id=1]

Vliegtuig neergestort

Nieuwsbad.be schreef het volgende: Airbus met meer dan 100 mensen aan boord gecrasht op woonwijk. Een passagiersvliegtuig met 99 passagiers en 8 crewleden aan boord is neergestort op een woonwijk nabij de Pakistaanse stad Karachi, in het zuiden van het land. Dat meldt de Pakistaanse luchtvaartautoriteit. Het gaat om een Airbus A320.

Bijna landen

[quads id=1]

A firefighter tries to put out fire caused by plane crash in Karachi, Pakistan, Friday, May 22, 2020. (AP)

De Airbus A320 vloog van Lahore naar Karachi. De crash gebeurde toen het vliegtuig de landing ingezet had naar Karachi. Daar ging het om nog onduidelijke redenen mis. Het vliegtuig stortte daarop neer op een woonwijk in Malir.

Huizen geraakt

Bij de crash werden vier of vijf huizen geraakt. De schade aan de woningen lijkt bijzonder groot. Hoeveel personen er precies aan boord waren, is nog onduidelijk. Of zij de crash al dan niet overleefd hebben, is ook nog niet geweten. Volgens lokale media hebben er mensen het ongeval niet overleefd.

[quads id=1]

Video’s:

[quads id=1]

Bron: Nieuwsblad.be
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200522_04968093

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland