Mijn vrouw en onze moeder Sila Badrie – Baidjoe uit Suriname is overleden

oma Suriname

Het gemis is onbeschrijfelijk en onmeetbaar

Een droevig bericht van overlijden: Een intens verdrietige echtgenoot maakt mede namens de gezinnen Badrie, Shewdat en Pahladsingh het overlijden bekend van zijn lieve vrouw Sila Badrie – Baidjoe uit Suriname

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De crematie zal MORGEN plaatsvinden. Geeft u het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van hun vrouw moeder. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Dat u ons zo vroegtijdig zou verlaten hadden we nooit gedacht. Moge uw ziel in vrede rusten en omringd zijn door alle mooie engeltjes.

Het gemis is onbeschrijfelijk en onmeetbaar.
RIP lieverd

Overleden,
Mijn vrouw en onze moeder

Sila Badrie Baidjoe

op de leeftijd van 75 jaar

Namens uw intens verdrietige echtgenoot en alle kinderen en overige families Badrie, Shewdat en Pahladsingh

De crematie vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020.
Om 11.00 uur vertrekt de stoet van haar woning, te Balwantgirweg no 3 kavel 5, naar het crematie oord Rijsdijk Sluis. Geeft u het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

oma Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland