Besmette persoon in Suriname overgebracht naar de intensive care RKZ ziekenhuis Paramaribo – video

Suriname ziekenhuis
Bekijk hier de persconferentie die op dit moment gaande is. Kolonel Veira gaat verder in op de maatregelen die gisteren door de president zijn aangekondigd.

[quads id=1]

Tevens geeft de directeur van BOG aan dat de besmette illegale Braziliaan uit voorzorg is overgeplaatst naar het RKZ ziekenhuis in Paramaribo. Hij ligt op de intensive care afdeling. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de patiënt. Kijk nu ook naar de persconferentie die nog gaande is. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de video van de live persconferentie die nog steeds gaande is:

Extra informatie omtrent het besmette geval op de website:

De Braziliaanse man die recentelijk als de elfde COVID-19 besmette persoon in Suriname is genoteerd, is uit voorzorg overgebracht naar de Intensive care unit van het St.Vincentius Ziekenhuis. Na de positieve uitkomst van de test is hij in isolatie geplaatst in het Regionaal Streekziekenhuis Wanica. Zo deelde directeur Minouche Bromet van het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg (BOG) mede tijdens de COVID-19 persconferentie op vrijdag 22 mei 2020.

[quads id=1]

Het is op dit moment de enige actieve casus in Suriname. De patiënt is naar de ICU van het SZV overgebracht voor verdere medische ondersteuning. Directeur Bromet zegt dat na meting van de zuurstofsaturatie van de patiënt in het Wanica Ziekenhuis is komen vast te staan dat die aan het dalen waren.

[quads id=1]

In het Wanica Ziekenhuis worden volgens de BOG-directeur personen in isolatie medisch heel close gemonitord: “Daar is komen vast te staan dat de saturaties in het bloed wat betreft zuurstof aan het dalen waren. Uit voorzorg is de persoon overgebracht naar de intensive care van het SVZ, waar hij de intensieve en ondersteunende zorg kan krijgen.” Directeur Bromet benadrukt dat de patiënt geen ademhalingsmoeilijkheden vertoonde.

Bron: Covid-Suriname website

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland