4 Guyanezen aangehouden op een adres te Paramaribo – politie Suriname

politie Suriname

De coronacrisis wordt misbruikt om ogries te doen. Vier Guyanezen zijn aangehouden in Paramaribo. 4 vrouwen en een man. De politie trof drugs en geld aan op het woonadres.

[quads id=1]

De vrouwen beweerden dat ze vanwege de coronacrisis genoodzaakt waren om drugs te verkopen. Geloven jullie dat? Of maken ze misbruik van de situatie?Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Politie Suriname schreef het volgende: Vier Guyanezen aangehouden bij drugsinval.

[quads id=1]

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van de Narcotic Intelligence Unit (N.I.U.) hebben op vrijdag 8 mei een inval gepleegd op een woonadres in de Christophel Kerstenstraat.

Op die locatie zijn drie vrouwen en een man van Guyanese komaf aangehouden te weten: de 57-jarige Cegleti C., de 35-jarige Natoya J., de 53-jarige Alyson J. en de 55-jarige Wayne F. In totaal trof de politie ruim drie pond Marihuana, 11 XTC tabletten en SRD 2500,- in het huis aan.

[quads id=1]

De drugssoorten en het geld zijn in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat het geldbedrag de opbrengst is van drugsverkoop.

Wayne beweert dat hij al jaren marihuana gebruiker is. De vrouwen gaven aan dat zij vanwege de covid pandemie ertoe overgingen drugs te verkopen.

[quads id=1]

Bron: politie Suriname