Hoe kom ik in aanmerking voor SRD. 1.500,- per maand? – Uitbetalingen Noodfonds Suriname gestart – video’s

Suriname Paramaribo
Wat een drukte! De uitbetalingen van het Noodfonds Suriname zijn gestart met de uitbetaling voor Crafters, entertainers, particuliere crèches en peuterscholen medewerkers

[quads id=1]

Video’s – Het was een enorme drukte vandaag tijdens de registratie. Luister naar wat de burgers hierover te vertellen hebben.  Veel mensen vragen zich af of ze ook in aanmerking kunnen komen voor de SRD 1500 per maand. Wie weet heb jij er ook recht op! Er zijn namelijk verschillende omstandigheden waar ondersteuning voor gevraagd kan worden. Bekijk het officiële bericht van de regering voor meer informatie daarover. Geef het door aan iedereen!

[quads id=1]

Noodfonds Suriname

NII Suriname schreef het volgende: Uitbetalingen Noodfonds gestart; Crèche medewerkers, crafters en entertainers uitbetaald. Het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting is vanmorgen gestart met het uitbetalen van de particuliere crèches en peuterscholen medewerkers, crafters en entertainers.

Uitbetaling in Paramaribo

[quads id=1]

Deze uitbetaling heeft plaatsgevonden op het erf van de Stichting Volkshuisvesting aan de Madeliefjestraat. Morgen wordt de uitbetaling van particuliere crèches en peuterscholen medewerkers voortgezet. De overige groepen belanghebbenden moeten voor nadere informatie omtrent uitbetaling de mediaberichten volgen, alsmede berichten vanuit de Ministeries van Arbeid en Financiën.

AOV al betaald

Suriname Paramaribo

De reguliere storting van AOV op de Monikarta en op de bankrekeningen heeft reeds plaatsgevonden. De uitkering van extra SRD 525,- per persoon volgt binnenkort.

Mensen die vragen hebben of zich willen registreren over Financiële Bijstand voor Mensen met een Beperking en Financiële Bijstand Sociaal Zwakke Huishouden, stapt u gerust naar het wijkkantoor in uw buurt. Niet bellen.

Vragen

[quads id=1]

Mensen die vragen hebben of de registratie voor AKB wensen te doen, kunnen terecht bij het AUSV-Fonds aan de Gemenelandsweg # 121 (op het erf van het AOV-Fonds). Er zijn ook kantoren te Atjoni, Saramacca, Coronie en Nickerie.

Ondersteuning

Verder kan ondersteuning worden gevraagd door:
1. Werknemers en Kleinzelfstandigen die
a. Vanwege COVID-19 maatregelen is de persoon ontslagen door zijn werkgever;
b. Vanwege COVID-19 maatregelen heeft de persoon geen/minder werk bij zijn huidige baan;
c. Andere inkomstenprobleem, aantoonbaar als gevolg van COVID-19;
d. Vanwege COVID-19 maatregelen is het bedrijf gesloten/gedeeltelijk gesloten/is de 
omzet van de onderneming aanzienlijk en
e. Andere reguliere vreemde valuta betaling.
2. SRD-ondersteuning Vreemde Valuta Kleine Betalingen
a. Huishuur;
b. Aflossing autolening en
c. Aflossingen studielening

Registreren

[quads id=1]

Mensen die vallen onder de voornoemde categorieën komen na goedkeuring van hun aanvraag in aanmerking voor SRD. 1.500,- per persoon per maand. Personen die zich alsnog wensen te registreren, dienen zich voor een aanvraag te melden bij:
Het COVID-19 Noodfonds Support Center
Gongrijpstraat # 51
Telefoons: 8985042 / 8946998 / 8966728 / 8938701
Email: [email protected] / [email protected] 

Bekijk hier een video van ABC online over de enorme drukte vandaag. Van social distancing is nog niets te merken. Helaas.:

[quads id=1]

Bekijk een eerdere video hierover van STVS de straat:

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland