Onze 45-jarige zoon Jurgen (Juri) Moeljomenawi uit Paramaribo is overleden – foto’s

overleden Paramaribo
Waka boeng, Juri. Je bent nu veilig in Gods handen

Een zeer droevig bericht: Ouders Sakimin en Gerda Moeljomenawi – Rokromo maken mede namens echtgenote Sheila Moeljomenawi – Tobias en de overige familieleden dit trieste nieuws bekend:

[quads id=1]

Jurgen (Juri) Moeljomenawi uit Paramaribo is overleden. Hij is 45 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de vele gedeelde foto’s te bekijken. Wij van FamilieNieuws wensen zijn ouders, vrouw, kinderen, vrienden en alle overige familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Ashes to ashes.
Dust to dust.
We are nothing, but dust and to dust we shall return.

R.I.P

Jurgen (Juri) Moeljomenawi

overleden Paramaribo

We will miss you

Waka boeng, Juri. Je bent nu veilig in Gods handen
🙏🙏🙏😘😘😘

[quads id=1]

[quads id=1]

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden te Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland