Ronny Vlijter overleden – hij was oud-voorzitter van de Surinaamse Dambond

overleden Suriname
Sporticoon Ronald ‘Ronny’ Rudolf Vlijter is er niet meer. De oud-voorzitter van de Surinaamse Dambond is op 78-jarige leeftijd overleden. Hij zal in besloten kring gecremeerd worden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om meer over hem te lezen. Wij van FamilieNieuws wensen de Dambond en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: OUD-DAMBONDVOORZITTER VLIJTER OVERLEDEN. Sporticoon Ronald ‘Ronny’ Rudolf Vlijter is niet meer. De oud-voorzitter van de Surinaamse Dambond (1978-82) en eerste preses van de Pan-Amerikaanse Damfederatie (1980-88) is op 16 mei overleden op 78-jarige leeftijd. Hij wordt woensdag in besloten kring gecremeerd.

[quads id=1]

Lees het bericht op De Ware Tijd online om mer te lezen over de overleden voorzitter

Foto uit DWT

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland