Ronny Vlijter overleden – hij was oud-voorzitter van de Surinaamse Dambond

overleden Suriname
Sporticoon Ronald ‘Ronny’ Rudolf Vlijter is er niet meer. De oud-voorzitter van de Surinaamse Dambond is op 78-jarige leeftijd overleden. Hij zal in besloten kring gecremeerd worden.
Advertisements

Bekijk het bericht om meer over hem te lezen. Wij van FamilieNieuws wensen de Dambond en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Advertisements
overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: OUD-DAMBONDVOORZITTER VLIJTER OVERLEDEN. Sporticoon Ronald ‘Ronny’ Rudolf Vlijter is niet meer. De oud-voorzitter van de Surinaamse Dambond (1978-82) en eerste preses van de Pan-Amerikaanse Damfederatie (1980-88) is op 16 mei overleden op 78-jarige leeftijd. Hij wordt woensdag in besloten kring gecremeerd.

Advertisements

Lees het bericht op De Ware Tijd online om mer te lezen over de overleden voorzitter

Foto uit DWT

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland