Onze lieve Iwanda De Baas – Simson uit Paramaribo is gisteren overleden

overleden Paramaribo
Moge de Schepper geen rechter over haar ziel zijn maar een zalig maker

Een droevig bericht van overlijden: Het bestuur van Young Men’s Christian Association Paramaribo South-West maakt het verdrietige nieuws bekend dat haar bestuurslid en docent Iwanda De Baas – Simson gisteren is overleden

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle leden, haar gezin, vrienden, familieleden en alle andere nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden

Iwanda De Baas – Simson

Al ga ik door een dal van diepe duisternis ik vrees geen kwaad, de Heer is mijn heil en geleider.

Met diep leed wezen maakt het bestuur van Young Men’s Christian Association Paramaribo South-West bekend van hen is heengaan💔💔💔 😢😢😢hun inner geliefde ❤️❤️❤️ dierbare bestuurslid en cursus docent mevrouw Simson Daijane, Iwanda getrouwd De Baas.

Zij is heengaan op 17 mei jongstleden.

Aan de nabestaanden, in het bijzonder haar kinderen, wensen wij heel veel sterkte in deze droevige dagen.

Power aan alle oud cursisten van mevrouw Simson.

Berichten omtrent de uitvaart zullen nader worden bekend gemaakt.

Moge de Schepper geen rechter over haar ziel zijn maar een zalig maker

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland