Onze collega Frankie Menasse is overleden – EBS Suriname

overleden Suriname
Moge zijn ziel in vrede rusten

Een echtgenoot, een vader, een broer en een collega. Frankie Menasse is er niet meer. Hij is overleden. In de leeftijd van 58 jaar.

[quads id=1]

Dat maken zijn droevige collega’s van EBS Suriname bekend. Frankie was laatstelijk werkzaam als hoofd op de afdeling Inspection Installation. De uitvaart heeft VANDAAG plaatsgevonden. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de andere condoleances te lezen. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen de collega’s, zijn vrienden en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Overleden
Onze collega

Frankie Nelius Menasse

In de leeftijd van 58 jaar
De uitvaart heeft vandaag plaatsgevonden in Suriname.
Geef het door aan belanghebbenden

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland