Onze 31-jarige collega en vriend Jermaine Bottse uit Paramaribo is plotseling overleden – video

overleden Paramaribo
O pe mi sa gi kibrie te notoe moro mi.

Hierbij maakt de K.R.S. Coleridgeschool Paramaribo het trieste overlijden bekend van hun collega en vriend Jermaine Bottse. Hij is op 31-jarige leeftijd plotseling overleden na een kortstondig ziekbed.

[quads id=1]

Jermaine wordt VANDAAG begraven. Gaarne rekening te houden met de Covid-19 maatregelen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de gedeelde foto’s. Geeft u het aub door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle vrienden, collega’s, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit jonge verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden

Jermaine Murvin Bottse

‘Wie in de schuilplaats des Allerhoogsten is gezeten, vernacht in de schaduw des Almachtigen. Ik zeg tot de Here:’Mijn toevlucht en mijn vesting, mijn God, op wie ik vertrouw’
Psalm 91: 1-2

Onze JERMAINE MURVIN BOTTSE heeft op maandag 11 mei 2020 op zeer jonge leeftijd van 31 jaar, ons voorgoed gelaten.

De uitvaart vindt plaats op maandag 18 mei 2020 op de Rooms Katholieke begraafplaats ingang Schietbaanweg te Paramaribo om 17.00 uur.
Hieraan voorafgaand vindt de uitvaartdienst plaats in de aula aldaar om 15.30 uur.

Er zal gelegenheid zijn tot afscheid nemen aan de Schietbaanweg.

De familie van de K.R.S. Coleridgeschool wil bij deze de nabestaanden van ons personeelslid en vriend, de heer Jermaine Bottse, veel sterkte toewensen in deze donkere dagen💪❤️. Wij zullen jouw gezelligheid, culinair hoogstanden en bovenal jouw hulp heel erg missen😭 Waka bun🙏🙏

Heel veel sterkte aan de familie James/ Bottse.

Rust in vrede Bottse we zullen je missen.
Wat God doet dat is welgedaan
😢😢😢😢😢

[quads id=1]

[quads id=1]

Het is volbracht:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland