Illegale Braziliaan positief getest – live persconferentie Suriname video

Suriname Braziliaan

[quads id=1]

Het betreft een Braziliaan die illegaal ons land is binnengekomen. Hij is eergisteren door de politie opgepakt. Samen met nog 9 anderen op de marinebasis van Nieuw Amsterdam in Suriname. De man is in Isolatie geplaatst!

[quads id=1]

Meerdere updates volgen tijdens de persconferentie van vanmiddag. Kijkt u nu naar de video van de zojuist gehouden persconferentie: die is nu nog steeds bezig.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

[quads id=1]

De Covid-19 website Suriname schreef het volgende:
Suriname heeft nu een 11e COVID-19 besmette persoon erbij. Het gaat om een illegale man die met nog negen anderen door de politie nabij de marine basis van Nieuw Amsterdam werd aangehouden op zaterdag 16 mei 2020.

Deze persoon is in isolatie geplaatst. De overige personen waren reeds in quarantaine geplaatst. De autoriteiten zijn druk bezig contacttracing uit te voeren om een beeld te hebben met wie deze persoon allemaal in contact is geweest.

[quads id=1]

Nadere bijzonderheden volgen bij de reguliere persconferentie van het Nationaal Covid 19 Managementteam om 4u vanmiddag.

Met dit positief besmette geval stijgt het aantal gevallen naar 11, 9 zijn genezen verklaard en 1 persoon heeft eerder het leven gelaten.

De bevestiging werd vandaag gedaan tijdens een persconferentie van de overheid in verband met de verkiezingen van 25 mei 2020.

Suriname Braziliaan

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland