19-jarige zwaar gewond na fout automobilist – politie Suriname

overleden Paramaribo
Dit moet echt een keertje ophouden!! Er is wederom een bromfietser zwaar gewond geraakt door een foute handeling. Een handeling die te vaak voorkomt. Daarom doet de politie een dringend beroep op alle automobilisten!!

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht voor meer informatie omtrent het ongeval geef het door aan een ieder want het had echt verkeerd kunnen aflopen met de jongeman. Het lijkt alsof de bromfietsers gewoon niet gezien worden door sommige chauffeurs. Is het wel veilig om een bromfiets te rijden in Suriname?

[quads id=1]

Politie Suriname

Bromfietser raakt zwaar gewond na aanrijding. De 19-jarige bromfietser J.S. is op zondag 3 mei aangereden door een auto. De bromfietser en de autobestuurder reden over de Indira Ghandiweg gaande in de richting van lelydorp Suriname.

De bromfietser reed over het rijwielpad en de auto op de autoweg. De autobestuurder nam op een bepaald moment een bocht naar links om een zijweg in te slaan. Dat deed hij zonder rekening te houden met de bromfietser J.S. die op het rijwielpad kwam aangereden.

[quads id=1]

Zwaargewond

Het gevolg was dat de bromfietser J.S. werd aangereden en daarbij een onderbeenfractuur opliep. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de autobestuurder door de politie ingevorderd.

Dringend beroep

[quads id=1]

Politie Suriname doet een dringend beroep op vooral autobestuurders om bij het beschrijven van bochten rekening te houden met het recht doorgaand langzaam verkeer op de weg.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland