Echtpaar Hasnoe – Karamat Ali uit Paramaribo is 50 jaar getrouwd

Getrouwd Paramaribo
Geweldig nieuws uit Paramaribo. Helpen jullie ons mee met het feliciteren van echtpaar Hasnoe – Karamat Ali. Ze zijn namelijk precies 50 jaar getrouwd. En dat mogen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen hen nog heel veel gelukkige en kerngezonde jaren samen. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht en bekijk de link om de prachtige foto’s te bekijk en om meer te lezen over het echtpaar. Het is een gearrangeerd huwelijk en ze zijn na 50 jaar nog steeds dolgelukkig met elkaar. Superleuk om te lezen!

[quads id=1]

Gouden huwelijk voor echtpaar Hasnoe – Karamat Ali uit Paramaribo

Het echtpaar Hasnoe – Karamat Ali is vandaag 50 jaar getrouwd. Het echtpaar heeft de felicitaties namens de President van Suriname Z.E D.D Bouterse en de firstlady ontvangen. DC Mike Nerkust heeft een bezoek gebracht aan het jubilerend echtpaar om de felicitaties over te brengen en de gebruikelijke enveloppe te overhandigen.

Meneer Hasnoe

[quads id=1]

Dhr. Hasnoe Mohamedsadiek is geboren op 27 april 1946 te Paramaribo. Hij komt uit een gezin van 9 kinderen waarvan 3 jongens en 6 meisjes. Hij heeft de U.L.O school bezocht en afgerond en daarna een opleiding gevolgd als Apotheek Assistent.Tussen 1965 en 1968 heeft hij als leerling stage gelopen in diverse apotheken en op 23 augustus 1968 heeft hij zijn certificaat in ontvangst genomen. Vanaf zijn 19de was hij werkzaam bij de Farmaceutische dienst van Slands Apotheek als Apothekers Assistent. Dhr Hasnoe heeft ook op andere afdelingen binnen het S’ Landshospitaal zijn krachten gegeven. Meneer Hasnoe heeft ook gewerkt in een familie bedrijf (Petshop aan de Kankantriestraat) en is tot heden werkzaam bij Apotheek Jamaludin. Dhr Hasnoe houdt van voetbal kijken. De heer Hasnoe is gedecoreerd door de moslimvereniging S.M.A.

Mevrouw Karamat Ali

[quads id=1]

Mw Hasnoe – Karamat Ali is geboren op 22 februari 1951 te Paramaribo. Ze komt uit een gezin van 14 kinderen waarvan 8 jongens en 6 meisjes. Op 15 mei 1970 zijn meneer Hasnoe en mevrouw Karamat- Ali in het huwelijksbootje gestapt in het district Commewijne.

2 kinderen

Het echtpaar is gezegend met 2 kinderen, 5 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Het echtpaar heeft een gearrangeerd huwelijk gehad en is er bijzonder trots op dat het al 50 jaar gelukkig getrouwd is. Dhr en Mevr Hasnoe verkeren in goede gezondheid.

Bekijk hier de mooie foto’s:

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Noordoost
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland