Video – 4-jarige Mila heeft kanker en mocht papa niet zien – RIVM Nederland : 27 doden

Nederland vader
Heel erg als je je geliefden niet kunt knuffelen, zoenen en aanraken. Deze papa (foto) uit Engeland mocht zijn 4 – jarige dochter met kanker na 7 weken eindelijk knuffelen. Bekijk hier de emotionele video daarvan. Het coronavirus is vooral voor mensen die ziek zijn een enorm groot risico. Daarom is het van belang dat we ons aan de regels houden. Geef het door aan anderen!

De nieuwe cijfers van het RIVM Nederland zijn inmiddels ook bekend gemaakt. 27 nieuwe doden zijn erbij gekomen en er zijn 198 nieuwe besmettingen gemeld. Het gaat heel erg goed. Houden zo Nederland!!

Overleden in Nederland

RIVM: Update 16 mei 2020. Vandaag zijn er 45 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 27 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld.

Uitslag kan hoger zijn

Tot nu toe zijn er 43.870 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Mila uit Engeland

Bekijk hier een video over de 4-jarige Mila uit Engeland. Ze kon 7 weken haar vader niet zien. Ze heeft kanker en het risico van de ziekte is te groot voor haar. Ze konden elkaar eindelijk in de armen sluiten.

De vierjarige kankerpatiënt is eindelijk herenigd met papa. Na zeven weken. Mila Sneddon kon haar vader bijna twee maanden lang alleen door het raam zien. Ze heeft leukemie en ondergaat chemotherapie. Door de behandeling heeft ze een verzwakt immuunsysteem. Het coronavirus is voor haar dus levensgevaarlijk

Blijven werken

Haar vader Scott moest ondanks de maatregelen blijven werken en besloot het ouderlijk huis te verlaten om zijn dochter te beschermen. Sindsdien praten de twee door het keukenraam.

Scott werd onlangs verlof gegeven, en na enige tijd in isolatie te hebben doorgebracht, heeft hij de toestemming gekregen om weer bij zijn dochter in te trekken.

Bekijk de video:

Bron: RIVM
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland