‘Restant kasreserve Centrale Bank Suriname nu veilig’ – video

bank Suriname
De Surinaamse bankiersvereniging is ervan overtuigd dat de (restant) kasreserve aan vreemde valuta bij de centrale bank van Suriname nu veilig is.

[quads id=1]

Deze verzekering geeft voorzitter Frangie. De garantie komt nadat de commerciële banken in Suriname overeenkomsten hebben getekend met de moederbank. Bekijk de video voor meer informatie. Ze gaan een aantal zaken anders aanpakken. Luister naar de uitleg! Zal dit het vertrouwen binnen het bankwezen herstellen?

[quads id=1]

Bank Suriname

De partijen hebben duidelijke afspraken gemaakt. Bijvoorbeeld. Hoe en wanneer de zij over de middelen kunnen beschikken wanneer dat nodig is.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier het videogesprek met Voorzitter Frangie:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland