KLM vliegt MORGEN naar Paramaribo – Ook 11 gestrande passagiers uit India komen naar Suriname – video’s

KLM Suriname
Hierbij nog even de bevestiging vanuit de regering: Ja, de KLM vliegt morgen vanuit Amsterdam naar Paramaribo. Met deze repatriatievlucht komen ongeveer 320 passagiers naar huis.

[quads id=1]

Tevens komen 11 gestrande Surinamers die in India vastzaten weer naar huis. Good Job Suriname en good Job KLM. Bekijk het officiële bericht van de regering voor meer informatie en kijk ook naar de video hierover. Ook Viresh Jagesar (foto) zat vast in India. Hopelijk zit hij ook samen met zijn ouders op de vlucht! Safe flight iedereen <3

[quads id=1]

KLM Suriname

NII Suriname schreef het volgende: Zondag weer repatriatie vlucht uit Nederland. Een groep Surinaamse ingezetenen mag op zondag 17 mei het vliegtuig instappen en terugkomen naar Suriname. Op deze vlucht, die wordt uitgevoerd door de KLM, zullen naar schatting 320 repatrianten aan boord zijn. Door de Surinaamse ambassade is alles in het werk gesteld om deze groep veilig en op een verantwoorde wijze terug te vliegen naar Suriname.

Uit India

[quads id=1]

Ook repatrianten die gestrand zijn in India worden teruggevlogen naar huis. Hoewel er bij de Surinaamse ambassade in India 23 personen geregistreerd staan, heeft de KLM maar voor 11 personen een plek op deze vlucht. Aan de overige mensen wordt gevraagd om in contact te blijven met de ambassade, zodat zij op de hoogte blijven wanneer zij terug kunnen vliegen naar Suriname.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video Kijk vanaf minuut 33:52

Bekijk hier de video van de tweede groep personen die gestrand waren in Nederland:

Viresh Jagesar en zijn ouder

[quads id=1]

KLM Suriname India

Lees hier bij Dagblad Suriname het volledige verhaal van familie Jagesar:

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland