Hotel Torarica Paramaribo weer open – Vakantie oorden Suriname nog gesloten – klachten lijn geopend – video’s

hotel paramaribo
Vandaag zijn de deuren van Hotel Torarica opengegaan. Het zal er iets anders aan toe gaan aangezien ook zij zich moeten houden aan de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen. Bekijk hun bekendmaking en de video in het bericht. We kunnen allemaal wel wat ontspanning gebruiken. Zien we jullie later bij Tangelo? Of blijven we toch nog even lekker binnen?

[quads id=1]

Jammer voor de verschillende vakantie oorden in ons land. Hun deuren moeten helaas nog gesloten blijven. Vooral de oorden die liggen in risicogebieden. Er zijn een aantal uitzonderingen binnen deze branche. Bekijk het bericht voor meer informatie daarover. Deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Er zijn namelijk nog steeds mensen die zich niet aan de regels houden. Zodra u dat ziet mag u gebruik maken van de (klik) klachtenlijn. Meer info in het bericht en de video. Ook meer over de winkels casino’s en sportclubs etc. Het wordt in het sranan tongo uitgelegd.

[quads id=1]

Vakantie oorden Suriname

De Covid-19 Suriname website schreef het volgende: De verschillende recreatieoorden blijven vooralsnog gesloten. In samenspraak met de districtscommissarissen is besloten deze gelegenheden in de districten voorlopig nog niet open te stellen. Zeker de oorden die zich bevinden in de risicogebieden (grensgebieden). Volgens Rachel Koningsbloem-Pinas, directeur Toerisme van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HIT), zal spoedig zal bekend worden gemaakt wanneer zulks zal plaatsvinden.

Citytours Paramaribo

Voor de touroperators en -gidsen geldt dat die city tours in Paramaribo mogen houden, voor groepen niet groter als 10 personen, met inachtneming van alle COVID-19 richtlijnen. De entertainmentindustrie mag vooralsnog geen grootschalige evenementen waar grote groepen mensen op afkomen, organiseren. Het aantal van 50 personen op een locatie mag niet overschreden worden.

[quads id=1]

Op de samenleving zal een beroep worden gedaan mede controle te helpen uitoefenen en kan men alle waargenomen misstanden doorgeven via de klachtenlijn van het ministerie op het nummer 1940.

Oude gewoonte

Directeur Koningsbloem-Pinas riep de samenleving op om niet in oude gewoonten te vervallen, aangezien de oude situatie niet meer bestaat. “Bedrijven hebben de moeilijke taak de juiste balans te vinden tussen het economisch belang en ons allen gezondheidsbelang.” aldus de HIT- functionaris

Luister naar het nieuws hierover in het Sranan tongo: Kijk vanaf minuut 5:51

Torarica Resort en Tangelo gaat vandaag, 16 mei, weer open voor het publiek.Zij zullen zich houden aan de nodige voorzorgmaatregelen. Bekijk onderstaande brief voor meer informatie en deel het met belanghebbende!!

Wel gezellig toch?

hotel Paramaribo

Bekijk hier de video van het hotel:

[quads id=1]

Bekijk hier ook de volledige persconferentie van gisteren:

Bron: Covid-19 Suriname website

Foto’s van Torarica facebook pagina
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland