Home Overleden

Dokter Naraindath Punwasi uit Kwatta Paramaribo is er niet meer – foto’s

Dokter Naraindath Punwasi uit Paramaribo is overleden

Dat maken de gezinnen Punwasi, Ramkhelwan, Ahmadali, Bergen, Sewlal, Sital en Nandkumar bekend. Hij was huisarts aan de Kwattaweg 7-9 in Paramaribo. Hij was tevens actief bij STG. Arya Dewaker in Suriname.

De uitvaart van onze vader, schoonvader en Nana heeft VANDAAG plaatsgevonden. Bekijk het bericht voor meer informatie en de overige foto’s. Geeft u het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de gezinnen heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland