Dokter Naraindath Punwasi uit Kwatta Paramaribo is er niet meer – foto’s

overleden Paramaribo
Dokter Naraindath Punwasi uit Paramaribo is overleden

Dat maken de gezinnen Punwasi, Ramkhelwan, Ahmadali, Bergen, Sewlal, Sital en Nandkumar bekend. Hij was huisarts aan de Kwattaweg 7-9 in Paramaribo. Hij was tevens actief bij STG. Arya Dewaker in Suriname.

[quads id=1]

De uitvaart van onze vader, schoonvader en Nana heeft VANDAAG plaatsgevonden. Bekijk het bericht voor meer informatie en de overige foto’s. Geeft u het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de gezinnen heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland