Andjaniedebie, Radjkoemar en Pardeepkumar opgesloten – politie Suriname

politie Suriname
Iedereen zoekt op zijn of haar manier een zakcentje. Ook Andjaniedebie.
 
Ze is aangehouden, nadat er cocaïne en geld is aangetroffen in een woning in Suriname. Ook haar vermoedelijke kompanen Radjkoemar en Pardeepkumar zijn opgesloten door de politie.
[quads id=1]
 
Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Drugs drugs, er zijn toch ook andere manieren om aan je geld te komen??? Of had Andjaniedebie geen keus?
[quads id=1]
politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Twee mannen en een vrouw aangehouden en opgesloten voor drugs. Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van de Narcotica Intelligence Unit (N.I.U.) hebben op donderdag 23 april een inval gepleegd op een woonadres in de Mawakaboweg in het district Wanica.

[quads id=1]

Op die dag is de 46-jarige vrouw Andjaniedebie R. aangehouden, nadat in de woning een hoeveelheid cocaïne is aangetroffen. Behalve de drug is ook een geldbedrag in het huis aangetroffen, die vermoedelijk afkomstig is van drugverkoop.

[quads id=1]

Zowel de cocaïne als het geld zijn hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie. In het verlengde van de aanhouding van Andjaniedebie zijn op zaterdag 25 april op hetzelfde woonadres, de 47- jarige Radjkoemar, C. en de 46-jarige Pardeepkumar,J. aangehouden. Zij zijn vermoedelijk de kompanen van Andjaniedebie binnen het drugsverkoop gebeuren.

Ze zijn opgesloten

Het drietal is na overleg met het Openbaar Ministerie, door de Narcotica Brigade, in verzekering gesteld voor overtreding van de wet verdovende Middelen.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland