1 man doodgeschoten en 1 ligt zwaargewond in het AZP Paramaribo – video – politie Suriname

politie Suriname
Je zou denken dat we met deze crisis iets minder tijd zouden vrijmaken voor criminele activiteiten en dat we iets liever voor elkaar zouden zijn. Niet dus. Gisteren was er een wrede dodelijke schietpartij bij een appartementencomplex te Paramaribo.

[quads id=1]

En zojuist is ene Guillermo zwaargewond het ziekenhuis binnen gebracht. Hij is geschoten in zijn buik. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er is gebeurd. Kijk ook naar een korte video ervan.

[quads id=1]

Doodgeschoten in Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Man dood geschoten in de Esselienstraat. Op donderdagmiddag 14 mei is een man dood geschoten bij een appartementencomplex in de Esselienstraat te Paramaribo. Op dat moment zat het slachtoffer alleen in een personenauto.
De overleden man is vermoedelijk een Braziliaan.

politie Suriname
Foto binnengekomen via social media
Niet bekend

[quads id=1]

Zijn ontzielde lichaam vertoont ettelijke schotverwondingen en er zijn een aantal patroonhulzen ter plaatse aangetroffen. De juiste personalia van het slachtoffer is nog niet bekend bij de politie.
In verband met het onderzoek is in opdracht van het Openbaar Ministerie het ontzielde lichaam van de man, door de politie, in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten van de politie is belast met het onderzoek.

Man neergeschoten

Politie Suriname schreef vandaag weer het volgende: Man met schot verwonding gebracht naar het ziekenhuis. Vanochtend, vrijdag 15 mei, omstreeks kwart voor drie, is een man bekend als Guillermo met een schotverwonding in de buikstreek gebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

[quads id=1]

Hij is naar het ziekenhuis gebracht door een tot nog toe onbekende man. Het slachtoffer is niet aanspreekbaar.
Nadere informatie volgt.

Video:

Bron: politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland