Vrouw uit Frans Guyana illegaal op vakantie in Suriname en sluit kinderen thuis op – video

Suriname Paramaribo
Dit is niet normaal. Willen deze mensen ons land zo graag in gevaar brengen?

Er zijn wel 100 illegalen hier in Suriname. Ze zijn in quarantaine geplaatst. Ze genieten dus hier van een luxe verblijf (in een hotel) en krijgen gratis voeding. Onder de illegalen zit een moeder die hier op vakantie was en haar kinderen thuis in Frans – Guyana had opgesloten

Tevens komen vrouwen stiekem met een boot de grens over om hier hun geld te verdienen met hun lichaam. Ze komen letterlijk met matras en al ons land binnen.

Helaas loopt het aantal besmette mensen in Belem uit de hand, ze kunnen het daar bijna niet meer aan. Ook vanuit die hoek moet Suriname dus extra op haar hoede zijn. Bekijk de video in het bericht. NCCR-coördinator kolonel Jerry Slijngard vertelt hierover… en meer. Geef het door aan belanghebbenden.

Het geld dat we uitgeven aan deze illegale mensen in ons land, konden we ook ergens anders aan uitgeven.

Suriname Paramaribo

Video

Bekijk hier de video van de live persconferentie vanaf minuut 10:50:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland