Mijn 45-jarige dochter Sita Mahabier – Rosiek uit Paramaribo is overleden – foto’s

overleden Paramaribo
Plotseling uit ons leven gedreven

Een heel droevig bericht van overlijden: Mama Jane Jaggoe, maakt mede namens de diepbedroefde families Mahabier, Rosiek, Jaggoe, Khodabaks, Ganeshi, Matabadal, Thakoersing en Raghoebarsing bekend dat haar dochter Sita Mahabier – Rosiek uit Paramaribo is overleden. Ze is 45 jaar geworden.

Advertisements

Bekijk het bericht voor meer informatie en om de overige condoleances te bekijken. De crematie was VANDAAG. Geef het door aan belanghebbenden.

Advertisements

Verdrietig, maar dankbaar met uitwisbare herinneringen hebben wij afscheid moeten nemen van mijn dochter, mijn vrouw, onze moeder, zus schoonzus en tante

Sita Mahabier – Rosiek

Uit Paramaribo.
Ze is 45 jaar geworden.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de crematie in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.
Advertisements
Advertisements

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland