Mijn 45-jarige dochter Sita Mahabier – Rosiek uit Paramaribo is overleden – foto’s

overleden Paramaribo
Plotseling uit ons leven gedreven

Een heel droevig bericht van overlijden: Mama Jane Jaggoe, maakt mede namens de diepbedroefde families Mahabier, Rosiek, Jaggoe, Khodabaks, Ganeshi, Matabadal, Thakoersing en Raghoebarsing bekend dat haar dochter Sita Mahabier – Rosiek uit Paramaribo is overleden. Ze is 45 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en om de overige condoleances te bekijken. De crematie was VANDAAG. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Verdrietig, maar dankbaar met uitwisbare herinneringen hebben wij afscheid moeten nemen van mijn dochter, mijn vrouw, onze moeder, zus schoonzus en tante

Sita Mahabier – Rosiek

Uit Paramaribo.
Ze is 45 jaar geworden.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de crematie in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland