Lichaam vrouw aangespoeld – Politie Suriname zoekt nabestaanden

vrouw Suriname
Ben je iemand kwijt? Is iemand van jou vermist of ken je iemand die opzoek ik naar een vermiste vrouw? Er was namelijk een dode vrouw aangespoeld in de Suriname rivier. Maar haar identiteit is nog steeds niet achterhaald.

De vrouw had een BH aan met tijgerprint en een jurkje van het merk MANGO. Tevens zijn er 3 onderbroeken aangetroffen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent haar signalement. Geef het door aan een ieder wellicht kan het de nabestaanden bereiken. Maak in dat geval meteen contact met de politie. Onze excuses voor de foto, die kan vervelend overkomen.

Politie Suriname schreef het volgende: Op zaterdag 11 april van dit jaar zijn de ontzielde resten van een vrouw uit de Suriname rivier gehaald. Het lijk was gekleed in een grijsachtige jurk met lange mouwen en een bustehouder met “TIGERPRINT” motieven.

De jurk is voorzien van het label “MANGO”. Er zijn ook drie dames onderbroeken bij het ontzielde lichaam aangetroffen namelijk: een zwarte, een licht blauwe met paarse franjes en een licht roze met aan de voorzijde de afbeelding van een unicorn en aan de achterzijde het opschrift “PIEL”.

Het ontzielde lichaam is dat van een vrouw met sluikhaar haar met een lichaamslengte van ongeveer 1.60 meter.

Nabestaanden van deze vrouw mogen in contact treden met de politie van het bureau Houttuin op de telefoonnummers 372544 en 372588

politie Suriname
Foto binnengekomen via Facebook