KLM geeft geld vliegtickets terug – Video

KLM Nederland
Goed nieuws voor de mensen die een ticket hadden geboekt bij KLM, maar vanwege de coronacrisis niet konden vertrekken. KLM geeft namelijk je geld terug.

[quads id=1]

„Deze klanten krijgen de keuze tussen een voucher of geld terug”, stelt de luchtvaartmaatschappij van Nederland. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan alle KLM corona-gedupeerden. Goed van KLM toch? Bekijk ook een video van een paar weken terug. De laatste KLM vakantiegangers gingen toen van Paramaribo terug naar Nederland. Luister naar hun reacties. Wanneer gaan we weer vrij, gezond en onbezorgd genieten van een heerlijke vliegvakantie van en naar Suriname?

[quads id=1]

KLM Nederland

KLM geeft geld vliegtickets terug. Luchtvaartmaatschappij KLM geeft klanten de keuze om geld terug te krijgen van geannuleerde vluchten. Het bedrijf waarschuwt donderdag echter wel voor een wat langere verwerkingstijd.

Veel annuleringen

[quads id=1]

„Deze klanten krijgen de keuze tussen een voucher of geld terug”, stelt de luchtvaartmaatschappij, die nog met een plan wil komen om het voucher aantrekkelijk te houden middels een ’extra waarde’. „Gegeven echter de omvang van de crisis en de hoeveelheid annuleringen zal de verwerkingstijd langer zijn. Wij vragen begrip hiervoor.”

Tegoedbonnen

[quads id=1]

Tot nu toe gaven KLM en de rest van de reisbranche uitsluitend vouchers uit, omdat ze geen geld hebben om hun klanten schadeloos te stellen bij reizen die door de coronacrisis niet doorgaan. Deze tegoedbonnen kunnen ingewisseld worden voor een nieuwe reis. Indien dat na twaalf maanden niet was gebeurd, zou de klant het geld terugkrijgen.

Video

Bekijk hier een video van Culturu.com op Zanderij. De laatste mensen gingen ‘naar huis’.

De laatste reizigers vanuit Suriname richting Nederland. KLM heeft hiermee haar laatste vlucht met passagiers uitgevoerd. Er zullen vanuit Nederland voorlopig geen vliegtuigen meer landen op Zanderij. Suriname heeft het luchtruim gesloten voor vliegverkeer. Enkele reizigers geven voor hun vertrek nog een reactie op de zorgwekkende situatie omtrent COVID-19.

Lees het uitgebreide artikel bij de bron: KLM Nederland
https://www.telegraaf.nl/financieel/1267380891/klm-geeft-geld-vliegtickets-terug

Geschreven door YTEKE DE JONG
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland