In gesprek met de First Lady van Suriname – video

Een hele interessante videoreportage. Afgelopen zondag was het Moederdag. Gail Eijk (STVS De Straat) is op bezoek geweest bij de eerste vrouw van Suriname: Mevrouw Ingrid Bouterse – Waldring

[quads id=1]

First lady van Suriname

Hoe combineert zij het leven als First lady en moeder? Hoe gaat zij als first lady om met de kwestie van de ‘gestolen diamant’. Hoe ervaart het gezin de arrestatie van Dino? Hoe is het leven met de president? En zou ze weer kiezen voor dit leven als zij het over mocht doen? Luister ook naar de boodschap van De First Lady: Een boodschap van moeder tot moeder.

[quads id=1]

Ingrid Bouterse

Deel het met een ieder. Want naast First Lady en echtgenote van Desi Bouterse is mevrouw Ingrid ook een hele interessante mama.

Bekijk het bericht om het luchtige en zeer interessante gesprek te bekijken. Laten we de woorden van de First Lady in acht houden: ‘Laten we positief blijven’

Video:

[quads id=1]

[quads id=1]

first lady Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland