Vrijdag gaan de nieuwe Highway en brug open – Let op niet voor voetgangers! – foto’s en video’s

highway Suriname
Mooi mang! Een nieuwe mijlpaal voor Suriname. Vrijdag 15 mei zal de nieuwe Highway officieel geopend worden. De weg heeft ook een prachtige brug! 1 van de voordelen: Kortere reistijd van en naar Zanderij

[quads id=1]

Let op de Highway is NIET bestemd voor voetgangers en langzaam verkeer. Houdt u daar rekening mee. Bekijk het officiële bericht van de regering voor meer informatie en kijk naar de video’s en prachtige foto’s. Geef het door!!

[quads id=1]

Highway Suriname

Nieuwe Highway mijlpaal voor Suriname. De Nieuwe Highway die binnenkort officieel in gebruik wordt genomen, is een mijlpaal voor Suriname. Dit betekent alleen maar voordelen voor het land zoals een kortere reistijd van en naar Zanderij.

Niet voor voetgangers

Met duidelijke markeringen is aangegeven dat deze weg niet bestemd is voor voetgangers en langzaamverkeer. Er sluiten ook geen andere verkeersadres aan op deze snelweg.

[quads id=1]

De opening van de Nieuwe Highway die een vierbaansweg is, is gepland voor vrijdag 15 mei 2020. Vivek Badaltjawdharie, project engineer van ACE Consultancy, zei in het programma ACTUA, dat het een goed gevoel geeft om over de weg te rijden.

Goede kwaliteit!

[quads id=1]

De 9,5 kilometer lange weg verbindt de Indira Gandhiweg en de Afobakkaweg met elkaar. Over de kwaliteit valt er niet te twijfelen, benadrukt Badaltjawdharie. In deze weg is er ook een brug van ongeveer 70 meter lang.

Bekijk hier een video ervan:

[quads id=1]

Kijk vanaf minuut 4.43

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland