Roméo – zanger Clifton Giersthove overleden – uitvaart zaterdag in Rotterdam – foto’s en video’s

overleden Rotterdam
Hij werd bekend als zanger van de R&B groep Roméo die hij samen met Milton Wijngaarde oprichtte. Giersthove stierf vrijdag op 47-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding. Dubbel verlies voor de nabestaanden, zijn moeder overleed namelijk niet lang terug.

[quads id=1]

De uitvaart zal ZATERDAG plaatsvinden in Rotterdam. Er zal ook een erehaard voor hem gevormd worden. Gelieve rekening te houden met de covid-19 veiligheidsmaatregelen. U kunt de uitvaart ook bijwonen door middel van de Livestream. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrienden, fans in Nederland en Suriname en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Clifton Giersthove overleden in Rotterdam

Rijnmond nl schreef het volgende: Verdriet over overlijden Roméo-zanger Clifton Giersthove. Op sociale media in Nederland en Suriname wordt verdrietig gereageerd op het overlijden van de Rotterdamse zanger en producer Clifton Giersthove. Hij werd bekend als leadzanger van de r&b-groep Roméo die hij samen met Milton Wijngaarde oprichtte. Giersthove stierf vrijdag op 47-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.

In het ziekenhuis

Giersthove werd de afgelopen weken in slaap gehouden in een ziekenhuis, nadat hij begin mei werd getroffen door een hersenbloeding. Vrijdag werd de beademing stopgezet. Zijn verlies op jonge leeftijd komt extra hard aan, omdat de moeder van Clifton onlangs ook al overleed.

De verslagenheid onder familie, vrienden en kennissen van Clifton Giersthove is groot. “Rust zacht lieve neef. Sterkte aan gezin en de hele familie Giersthove”, schrijft Lloyd Giersthove.

Comedian Howard Komproe betuigt via Facebook zijn medeleven aan de familie: “Goede reis broer, en veel sterkte voor alle nabestaanden.”

In Rotterdam

[quads id=1]

De popgroep Roméo ontstond in de muziekschool aan de Pieter de Hoochweg in Rotterdam-West. Eind jaren negentig had Roméo verschillende successen. De singles Secret Love en Coming Home werden top 10-hits.

In 2006 maakte Giersthove een rap over luchtvervuiling in Rotterdam door vlieg-, weg- en vaarverkeer voor het milieucentrum, om jongeren bewust te maken van de milieuproblematiek. De video werd opgenomen in het Jan Evertsenplantsoen in het centrum van Rotterdam.

De uitvaart

[quads id=1]

GRAAG DIT BERICHT DELEN MET ZOVEEL MOGELIJK VRIENDEN EN KENNISSEN VAN CLIFTON!

Op zaterdag 16 mei zullen wij afscheid nemen van onze geliefde broer, neef,vriend en oom.

Ivm de COVID maatregelen, mogen wij helaas niet meer dan 30 personen uitnodigen bij de uitvaartdienst. Wij willen jullie toch graag de gelegenheid geven, om afscheid te kunnen nemen van Clifton.

De rouwauto zal tussen 14:00 en 14:15 arriveren bij de Zuiderbegraafplaats. Hier kunt u op de lange laan een mooie ere haag vormen. Let wel op de 1,5 meter afstand.
Gelieve de rouwauto niet te volgen en ook niet samen te komen op de parkeerplaats.

Wij begrijpen dat dit lastig kan zijn, maar hopen toch op uw begrip.

Mocht je de uitvaartdienst willen volgen via een livestream? Stuur dan even een PB, ik zal dan in de loop van de week een link naar je toe sturen.

Namens de familie Giersthove

Onderstaande foto’s en video zijn gedeeld op social media

[quads id=1]

Demis Rolador: Ik had de eer om met deze man muziek te maken. Altijd een grote inspiratiebron voor mij geweest om nog harder te gaan. Zijn positiviteit en energie werkte aanstekelijk. Deze kwam echt te hard binnen..Thanks voor al je wisdom..rust zacht Clif.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland