Onze 51-jarige Robert Kross uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Altijd de grapjas, vrolijk maar ook  bescheiden. Hij was een vreselijk slimme man.

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Dr. Robert Kross is overleden. Hij is 51 jaar geworden. Hij was als hoofddocent werkzaam op de Faculteit der Technologische Wetenschappen. De uitvaart is VANDAAG te Paramaribo!

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Let op de aanpassingen vanwege de Covid-19 beperkingen. Er zal ook een Youtube Livestream zijn. Wij van FamilieNieuws wensen zijn wederhelft, zussen, matties, collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Het doek is gevallen voor onze

Robert Kross

P.s. Afscheid nemen is wel mogelijk, in de aula blijven voor de dienst is beperkt. Vanwege de Covid-19 maatregelen kunnen alleen de  50 personen die op de lijst staan aanwezig zijn!

De Crematie is daarna in besloten kring
🙏🏽
Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie daarover. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland