Mijn echtgenoot en onze vader Desiré Deira uit Paramaribo is overleden

overleden SLM Paramaribo
Hierbij maakt de familie Deira het trieste bericht bekend dat Dhr. Desiré Deira is overleden. In leven was hij gepensioneerd van de SLM. Hij heeft als laatst gediend in de functie van Waarnemend Directeur.

[quads id=1]

De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden in Paramaribo. Er zal rekening gehouden worden met de social distance maatregelen. Geeft u het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn echtgenote en kinderen heel veel sterkt met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
vanwaar komt mijn hulp?

Mijn echtgenoot en onze vader, groot- en overgrootvader

DESIRÉ EDUARD DEIRA

Is kalm en vredig ingeslapen

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo. Geeft u het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden SLM Paramaribo

[quads id=1]overleden SLM Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland