Anushka wordt mishandeld door haar bloedeigen broertje – video 1 voor 12 Suriname

broertje Suriname
Wat een vreselijk familiedrama in dit huis. Echt triest wat er daar binnen de familie gebeurt. Zus Anushka vertelt in wat voor ellende ze dagelijks leeft. Zij en haar 3 kinderen moeten de woning van haar overleden moeder met spoed verlaten.

[quads id=1]

Dit komt door haar vijandige en criminele broertje. Hij heeft haar vaker op wrede wijze mishandeld en bedreigd. Hij loopt met een lang mes door het huis. Ze zijn niet veilig. Dit kan zo echt niet verder. Ze moet weg want dit kan vreselijk uit de hand lopen.

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

Ze vertelt haar trieste verhaal aan stichting 1 voor 12 Suriname. Kijk en luister. Geef het door aan anderen wellicht kan het de juiste mensen bereiken en kan Anushka wat hulp en advies krijgen. Hoe kan deze vrouw geholpen worden voordat het te laat is?

Broer en zus uit Suriname

Bekijk hier de video

[quads id=1]

Deel deze video met anderen zodat zus Anushka hulp kan krijgen voordat dit vreselijk uit de hand loopt. Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

[quads id=1]

broertje Suriname

Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

[quads id=1]

Lees ook: In de steek gelaten vrouw uit Paramaribo met hulp van KBS uit huis gehaald – 1 voor 12 Suriname – video’s en foto’s

Lees ook: Het trieste verhaal van Soerinder – video 1 voor 12 Suriname

Lees ook: Video – Familie dood gekapte zoon uit Paramaribo heeft het enorm zwaar – 1 voor 12 Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland