Man bestolen door 16-jarig neefje en zijn matties – buit SRD 100.000 – politie Suriname

politie Suriname
Van je familie moet je het hebben. Een man is door zijn neefje en zijn matties benadeeld. Zijn neefje heeft samen met 6 andere verdachten de diefstal in elkaar gezet.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Laat het bericht meteen een les zijn. Wie kun je eigenlijk nog vertrouwen?

Politie Suriname

[quads id=1]

Zeven verdachten opgesloten voor diefstal van een groot geldbedrag. Zeven verdachten zijn op donderdag 7 mei aangehouden op verdenking van diefstal van een geldbedrag. Een benadeelde deed aangifte van diefstal bij de politie van het bureau Richelieu van iets meer dan SRD 100.000. De benadeelde vermoedde dat zijn 16-jarig neefje S.G. de diefstal had gepleegd.

16-jarige

[quads id=1]

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche afdeling van Politie Regio Oost. Het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) werd in ook in stelling gebracht om S.G. ter aanhouding op te sporen. De 16-jarige S.G en zijn vrienden Ivanildo P.(22), Anton P. (31) en de autobestuurder Olton P.(46) zijn staande en vervolgens aangehouden door leden van het RBT. S.G. en zijn vrienden reden in een auto die bestuurd werd door Olton,P.

Geld in de auto

Bij een onderzoek in het voertuig werd een groot deel van het geldbedrag terug gevonden. Het geld was verstopt in de motorkap van het voertuig. Deze verdachten werden overgedragen aan de recherche van Politie Regio Oost.

Minderjarigen

[quads id=1]

Het onderzoek van de recherche bracht nog drie verdachten in beeld te weten: de 17-jarige M.G. de 17- jarige J.D en de 18-jarige B.D. Deze verdachten zijn ook aangehouden omdat zij ook een deel van het gestolen geld bij zich hadden.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alls zeven verdachten in verzekering gesteld en is het geld hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron: politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland