25-jarige moeder uit Paramaribo verdacht van babymoord

baby Paramaribo
Triest: Bijna elke moeder in Suriname zou de baby met liefde willen opvoeden en toch heeft deze moeder uit Paramaribo haar eigen kindje vermoedelijk levend begraven. De 25 jarige Mercedes is nu aangehouden op verdenking van babymoord.
Het blijkt nu dat het kindje helemaal voldragen was toen het een paar maanden geleden achter op het erf werd begraven. Het lijkje was in verre staat van ontbinding opgegraven.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de eerdere berichten hierover. Levend of dood. Je moet echt een dik hart hebben om dit te kunnen doen. Toch? Maar, vergeet niet: Depressie is real en komt vaker voor bij vrouwen die net bevallen zijn. Triest…echt heel eg triest!

[quads id=1]

Baby Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: VROUW NA MAANDEN INGESLOTEN OP VERDENKING KINDERMOORD. Mercedes R. (25) is na maanden toch nog in verzekering gesteld door de politie. Naar verluidt wordt de vrouw verdacht van kindermoord.

Aangehouden

[quads id=1]

In het belang van het onderzoek werd ze afgelopen week aangehouden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

In november 2019 werd Mercedes R. al door de politie van het ressort Centrum verhoord, maar vervolgens heengezonden. Een buurtbewoner had alarm geslagen toen bleek dat de vrouw niet meer zwanger was, maar er ook geen baby werd waargenomen.

Babylijkje

[quads id=1]

Bij onderzoek van de politie stuitten agenten op een achtererf van een woning aan de Gerardusstraat te Paramaribo op een zacht gedeelte, waar mogelijk iets was begraven. Tijdens graafwerkzaamheden werd een lijkje in verre staat van ontbinding aangetroffen en in beslag genomen.

Onderzoek

Uit onderzoek werd vastgesteld dat het om een voldragen baby ging, die naar verluidt levend zou zijn geboren. Vooralsnog is onduidelijk of de baby levend of dood is begraven.

Eerdere berichten:

Lees hier de eerdere berichten over dit onderwerp:

[quads id=1]

Kindje dat begraven lag op erf in achtertuin is NIET vermoord – moeder meldt zich bij politie Paramaribo

Officieel politiebericht over opgegraven mogelijk babylijkje te Paramaribo

Baby lijkje in verre staat van ontbinding gevonden in tuin te Paramaribo

Bron: DWT Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland