Zondag vliegt de KLM van Amsterdam naar Paramaribo – Samenleving krijgt financiële steun!! Bekijk nu de live video persconferentie Suriname

klm Suriname
Live video – Goed nieuws voor de gestrande KLM passagiers in Nederland. Zondag vliegt de KLM naar Suriname. Er zullen rond de 320 passagiers vanuit Amsterdam naar Paramaribo/ huis worden gebracht

[quads id=1]

Heb je een SLM ticket en wil je ook mee? Dat kan maar ook dan zal er een eigen bijdrage betaald moeten worden. Bekijk het bericht en die video voor meer informatie omtrent de overige repatriatie mogelijkheden naar Suriname.

Heel belangrijk: Luister ook naar minister Hoefdraad omtrent het sociaal economisch pakket. Hij legt het allemaal uit! Kinderen, ouderen, zwakkeren in de samenleving etc krijgen steun! Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn!

[quads id=1]

Van Suriname naar Nederland

Zondag 17 mei komt er een repatriatievlucht van de KLM naar Suriname. Ongeveer 320 mensen komen terug. De mensen met een KLM retourticket betalen niet. Mensen die geen ticket hebben betalen rond de 700 euro.

[quads id=1]

De repatriatie boottocht van vanmorgen vanuit Guyana is niet door gegaan. Deze zal donderdag plaatsvinden. Ronde de 23 repatrianten komen dan terug

Tevens is toestemming verleend door Frans Guyana om deze week een repatriatie uit te voeren. Vermoedelijk een paar keer omdat er meerdere mensen vanuit de Franse kant naar huis willen.

Financieel plan

[quads id=1]

Bekijk hier de persconferentie welke nu nog gaande is. Geef het door aan iedereen: Tevens geeft minister Hoefdraad een uitgebreide en duidelijke uitleg omtrent het financieel plan. Geef het door aan iedereen!!

Suriname financieel

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland