Video – Hoe gaat het met Mike en Diana op Curaçao – update RIVM Nederland 16 nieuwe doden vandaag

Nederland overleden
Video – Vandaag volgen we Mike en Diana (foto). Ze wonen op Curaçao en vertellen over de maatregelen daar tegen het Corona virus. Worden ze eindelijk vrijgelaten? Mogen ze weer de straat op? Kijk naar hun interessante video

[quads id=1]

We hebben tevens heel goed nieuws uit Nederland: Inmiddels zijn de nieuwe cijfers van het RIVM ook weer binnen. vandaag zijn er ‘maar’ 16 nieuwe doden bijgeteld. En gisteren waren dat er ‘maar’ 18. Het lijkt de goede kant op te gaan! Bekijk het officiële RIVM bericht en de video’s. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

RIVM Nederland

Update van het RIVM: Vandaag zijn er 36 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 16 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld.

[quads id=1]

Bevestigde besmettingen

Tot nu toe zijn er 42.788 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Vlog vanuit Curaçao

Wij zijn Mike en Diana. 28 en 31 jaartjes oud en we wonen op Curacao. We wonen buiten de stad in een leuk huisje met prachtig uitzicht samen met onze kinderen Jaimea-lee en Jaenairo. We hebben 4 honden.. ofja 3 honden en een chihuahua.

Bekijk hier de video over het coronavirus op het eiland:

[quads id=1]

Bron: RIVM Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland