Onze vader Athur Feller uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Vanwege het coronavirus zijn sommige familieleden in het buitenland niet in staat om een uitvaart in Suriname bij te wonen. We wensen hen allemaal extra veel sterkte toe

De bedroefde families Feller en Boldewijn uit Coronie en Paramaribo maken bekend dat hun vader en opa Athur Feller plotseling is overleden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden te Paramaribo. Gelieve rekening te houden met de Covid-19 veiligheidsvoorschriften. Geeft u het aub door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Ook de nabestaanden in het buitenland die vanwege de coronacrisis niet kunnen komen begraven. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Een droevig bericht van de familie’s Feller en Boldewijn: In de ochtend van vrijdag 8 mei 2020 is onze geliefde vader en grootvader. De heer

Athur Anton Feller

plotseling overleden. Hij is 86 jaar geleden geboren te Coronie

Onze vader woonde aan de Dukelaaarstraat te Tourtonnen en woonde de laatste jaren te Huize Emma, alwaar hij is overleden.

Morgen, 11 mei 2020, van 1430 tot 1530 uur, zal er afscheid worden genomen van onze vader in de ula te Rene’s Hof in Paramaribo. We vragen u vriendelijk om rekening te houden met de voorgenomen Covid-19 veiligheidsmaatregelen.

Onze vader zal na het afscheid begraven worden te begraafplaats Rust en Arbeid aan de Lachmonstraat.

Van hieruit wensen we de familie’s Feller en Boldewijn en tevens alle vrienden heel veel sterkte toe.

Moge uw ziel gaan rusten
🙏

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland