Mijn dochtertje is overleden na een ongeval in Suriname, maar ik blijf haar moeder – foto’s

overleden Suriname
..ze zag haar enige kind liggen in het mortuarium. Dat beeld raakt ze nooit meer kwijt… Cherryl Pinas uit Suriname, is veranderd van een gezellige dame naar iemand die wijn nodig heeft om in slaap te vallen. Haar leven is niet meer hetzelfde. Ze vertelt haar verhaal.

Vandaag is het 10 mei. Veel vrouwen vieren vandaag Moederdag.  Ook voor Cherryl is 10 mei een dag om stil te staan bij het moederschap. Ze is namelijk de trotse mama van de Giveney. Maar haar Giveney is er niet meer. Ze overleed vandaag precies 3 jaar geleden na een vreselijk verkeersongeluk. Ze was pas 5 jaartjes jong. Cherryl staat vandaag ook stil bij andere mama’s die een kind hebben verloren. En bij kinderen die hun mama niet meer hebben. Lees haar verhaal en bekijk de gedeelde foto’s. Geef het door aan alle mama’s. Sterkte dappere Cherryl, Givi is ook trots op jou.

In Memoriam

10 mei 2017- 10 mei 2020
Precies 3 jaar geleden werd mijn dochtertje

Giveney Cherveney Pinas

dodelijk aangereden in het verkeer.
Zij was pas 5 jaartjes oud

Vandaag 10 mei 2020,

Precies 3 jaren terug werd ik wakker met het verschrikkelijke nieuws dat mij helemaal heeft veranderd

Van een hele drukke gezellige Cher naar een wijn verslaafde. Ja wijn verslaafde omdat ik geen oog meer dicht kan doen zonder een fles wijn op te hebben.

Ik kan mij nog heugen Givi kwam thuis een keertje met een heel mooi mandje. Mooi versierd met alle kleuren ze vertelde me dat zij dat moest maken op school voor mij omdat het Moederdag was. ze vertelde me over haar lieve juffrouw die haar geholpen had.

Vandaag de dag 10 mei is het gewoon een dag waar op ik Givi’s dood moet herdenken (zucht). Ik gaf graag een huis feestje, maar nu geniet ik eerder van de stilte. Ik geniet meer van mijn eenzaamheid. Precies niks smaakt meer het zelfde. Ik ben niet eenzaam, Givi. Ik weet dat je met me bent. Ik weet dat je nog heel veel me houdt. Kon ik de tijd maar terug keren baby .. Kon ik maar..Kon ik maar..

lieve lezers van FamilieNieuws, ik ben niet hier om jullie te laten huilen hé.. Ik ben er juist om jullie te troosten. Today I Pray That God heals whoever is living in Pain. Aan alle mama’s die een kind hebben verloren aan de dood. Mama, ik wens je heel veel sterkte. Je bent en blijft een moeder en dat kan zelfs de dood niet van jou afpakken. En aan alle kinderen die geen mama meer hebben, ik stuur jullie warme knuffels toe.

Het leven is oneerlijk maar we moeten verder. Je hebt dagen waarbij jij jou afvraagt waarom leef ik nog? Denk dan aan mij en ga gewoon verder met leven. Ik heb mijn enige kind levenloos zien liggen in het mortuarium. Dat is een beeld dat ik nooit meer kan weg wissen. Het is iets dat mij geestelijk heeft vernietigd, maar ondanks dat blijf ik nog staan als een sterke mama die ik ben.

Ik weet 1 ding zeker ik ben en blijf Givi’s moeder. Vandaag 10 mei mijn kindje haar overlijdensdag is mijn moederdagcadeau waarmee ik mijn hele leven lang moet leven.

Wens iedereen een fijne moeder dag. Moge de HERE met jullie allemaal zijn. En nemen jullie mij mee in gebed.

Eigen stichting

Ps: Ik ben nu bezig met mijn eigen stichting. De naam is ‘Giveneyblessings’. Speciaal voor kinderen. Het zal een opvang, scholing en/of meldpunt zijn voor kwetsbare kinderen (weeskinderen). Meer hierover in een volgend bericht

Ik mis je Givi

Ik blijf voor altijd je moeder,
Cherryl Pinas

Eerdere berichten:

Overleden – 5-jarige Giveney Cherveney Pinas

Condoleance voor 5-jarige Giveney

Overleden – 5-jarige Giveney Pinas

1 jaar geleden overleed mijn 5-jarige dochtertje Giveney Pinas ~ Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland