Jonge vrouw uit Suriname opgesloten na opzettelijke beëindiging tweeling zwangerschap

zwanger Suriname
Triest hoor: De ene vrouw zoekt en de andere haalt weg

Een 21-jarige vrouw is aangehouden door de politie. Volgens een familielid was de vrouw zwanger van een tweeling. Het vermoeden bestaat dat de vrouw bewust en eind heeft gemaakt aan haar zwangerschap.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Mag een vrouw dan niet zelf bepalen of ze een baby wel of niet houdt? Of vinden jullie het ook strafbaar? Is het dan gelijk aan moord? Misschien moet er meer voorlichting zijn zodat dit soort problemen voorkomen kunnen worden.

[quads id=1]

Vrouw uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Vrouw vast wegens vermoedelijke vruchtafdrijving. Een 21-jarige vrouw is deze week aangehouden en in verzekering gesteld door de politie.

Zwangerschap

Vermoed wordt dat de verdachte, die in verwachting was van een tweeling, haar zwangerschap bewust heeft afgebroken. De Ware Tijd verneemt dat de politie van Leiding 9A eerder deze week week onderzoek deed op een huisadres in het district Wanica.

[quads id=1]

Familielid

De zaak kwam aan het licht toen een familielid vermoedde dat de 21-jarige vrouw bewust de zwangerschap had beëindigd. Een arts had eerder bevestigd dat het om twee foetussen ging.

[quads id=1]

Er waren genoeg redenen voor de politie om de vrouw verder aan de tand te voelen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Bron: De Ware Tijd Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland