Mijn vriendin krijgt een kind van mijn vriend – anoniem Paramaribo

Paramaribo vriendin
Gerda is boos, verdrietig en teleurgesteld. Haar vriendin is zwanger van haar vriend. Ze heeft hem min of meer vergeven nadat hij haar ten huwelijk heeft gevraagd. Maar hij wil wel graag voor het kind zorgen. En hij wil dat Gerda hem daarbij steunt. Zou jij dat doen?

Gerda wil dat wel, maar hoe moet ze nu omgaan met deze leugenachtige, sneaky jaloerse vriendin die het kind van haar geliefde draagt? Weten jullie het misschien? Oja, ze wil met haar brief ook een ieder waarschuwen: Vriendinnen zijn niet te vertrouwen! Trap er niet in!!

[quads id=1]

Gerda uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Gerda uit Paramaribo en ik ben heel boos, teleurgesteld en verdrietig. Daarom wil ik even mijn verhaal kwijt. En natuurlijk wil ik alle vrouwen waarschuwen voor deze vreselijke wezens die ze vriendinnen noemen.

Lees ook: Anoniem: Mijn man loopt uit omdat ik geen kinderen wil

Maar ik vertel jullie ook hoe stom, oerstom ik zelf ben hoor. Ik ben nu verloofd met een kaiman. Ik hoop dat hij het niet meer is want ik heb hem zo een beetje vergeven. Het is eigenlijk een goede man Diep in mijn hart weet ik het daarom heb ik hem (nog) niet gelaten. Ik ben 5 jaren met jackie. Een stoere man. Ja hij heeft ook een beetje geld, en dat heeft me blind gemaakt, ik zeg het eerlijk. Dat is ook wel 1 van de redenen dat ik toch met hem wil trouwen. Maar wat mij is overkomen had ik nooit verwacht

[quads id=1]

4 jaar ouder

Toen ik Jackie tegenkwam was ik 19 jaar hij is 4 jaar ouder, Hij was toen al stabiel. Ik mocht gelijk bij hem in huis wonen, hij was dol op mij. Hij wilde met mij trouwen en hij wilde kinderen met mij. Ik ging nog naar school. Zo stom van me, ik ben getopt met school om hem te helpen in huis. Ik was zo verliefd.

Lees ook: Door mijn vriendinnen ben ik vreemdgegaan op vakantie – anoniem Paramaribo

Mijn pa en mijn zussen waren boos op mij. Ze hebben me zo gewaarschuwd. Ik kom zelf ook uit een goed gezin, ik ben nooit iets tekort gekomen. Maar deze jongen. Het leek alsof ik hersenloos was geworden. Maar dat is die lobi denk ik hoor. De eerste 4 jaar ging het geweldig. Ik leefde in een droomwereld. Natuurlijk zag ik dingen.

Knappe vent

Maar ja. Hij is een knappe vent met geld. En ik zag en zie nog steeds hoe gek hij op mij is. Helaas. (of misschien mijn geluk) is het nooit gelukt om kinderen te krijgen. Dat was mijn missie. We deden het dag in dag uit. Jammer.

[quads id=1]

1 vriendin van me, een Hindoestaanse meid, Lara. Ik ken der sinds mijn 11de jaar. Ze woont bij ons in buurt. Vlak hier n Paramaribo. Ze was met haar ex toen ze 16 jaar was. Heeft 2 kinderen en is uit elkaar gegaan toen ze 18 jaar was. Ik heb al haar drama’s meegemaakt. Ze was getrouwd met een Hindoestaanse man. Hij is weer getrouwd en heeft haar kinderen
Ze was vaker bij me thuis want jackie was eeuwig over straat. Als het laat was beef ze slapen. Zij had een zwaar leven, maar ze hielp mij ook vaker en zo nu en dan hadden we wel een job voor haar dan kon ze iets bij verdienen. Ik heb haar der rijbewijs laten halen zodat ze ons vaker kon helpen en kon uitrijden voor ons.

[quads id=1]

Veel geholpen

Lees ook: Zijn vrouw, kinderen of zijn moeder – Wie is belangrijker? anoniem Nederland

Dankzij Jackie en mij kon ze der kinderen weer zien. Hij bemiddelde met haar ex. Echt lief van hem. Zo begonnen ze ook samen op te trekken, Dus Lara en jackie. Zo stom van me. Ik heb noooooit nooooit nooit iets gemerkt. Lara blijkt een leugenachtige, sneaky en jaloerse vriendin te zijn.

Ongeveer een jaartje gelden begon ze me steeds dingen te vertellen over Jackie. Dan had ze weer iets gehoord over straat dat hij kletste met een dame. Zoveel had ze me altijd te vertellen. Maar ik luisterde maar. Waarom Ja, ik had echt een goed leven. Ik was niet geïnteresseerd. Maar ik luisterde wel en ging ook soms op onderzoek. Maar het was nooit iets bijzonders. Hij kwam altijd gewoon naar huis. En ik, ach ik maakte me eigenlijk niet zo druk. Alle mannen lopen uit. Maar ik was zijn alles. Dat merkte je ook aan alles.

Teleurgesteld

Maar, vriendinnen. Nee, ik ben echt teleurgesteld in Lara. Ik ga jullie het verhaal vertellen. Dus Lara begon ongeveer een jaar geleden slecht te praten over Jackie. Dat hij niet goed voor me was. Met andere vrouwen ging ezo. Dat allemaal kon ik aan. Nou, wat blijkt: al ongeveer een jaar N**kt Lara met Jacky. Vlak onder mijn neus in mijn huis. En niet zij heeft me dat gezegd. Hij heeft me dat gezegd. Ze is namelijk zwanger van hem. Ze hebben het nu beiden toegegeven. Want ik kan hem geen kind geven. Daarom heeft hij het gedaan. En zij heeft hem geholpen.
Ik ben 24 jaar.

Zwanger

Mijn vriend en mijn ex- beste vriendin hebben het met elkaar gedaan en zij is nu zwanger. Jackie wil niet dat ik wegga. Hij wil geen relatie met Lara. Hij heeft haar eigenlijk gewoon gebruikt voor een baby. Hij wil haar wel helpen tijdens de zwangerschap en hij hoopt samen met mij voor haar kind te zorgen. Hij wil niet het kind van haar afpakken, maar hij wil een vader zijn voor het kind.

[quads id=1]

Lees ook: Anoniem: Gedumpt door leugens van mijn vriendinnen – Paramaribo

Maar hij wil mij als zijn vrouw. Hij heeft me nu dus na 5 hele f*cking jaren ten huwelijk gevraagd. Wel dit is dus de story of my life. Ik heb geen nee gezegd.

Ik leef dus met een gast die een kind heeft gemaakt met mijn beste vriendin. Ze is nu 2 of 3 maanden zwanger. Ik denk al meer dan 3 want hij zegt dat ze het niet meer kan weghalen en hij wil dat ook niet. Hij heeft bewust ervoor gekozen om een kind met haar te maken. En zij heeft eraan mee gedaan. Ze wist dat hij me niet wilde laten.

Wat nu?

Goed. Wat nu? Ik wil hem inderdaad niet laten voor haar. Ik hou van hem en ik wil best samen met hem zijn kind opvoeden en wie weet samen toch gaan voor een tweede. Hij zegt dat een kind de enige reden is dat hij is uitgelopen. En ik geloof hem. Echt waar. Ik weet hoe graag hij een kind wilde.

[quads id=1]

Maar wat doe ik met haar? Ik wil haar nooit meer zien. Ze is gemeen, sneaky en slecht. Al die tijd vertelde ze me slechte dingen over Jacky terwijl zij degene was die met hem in bed lag.

Help
Paramaribo vriendin
Voorbeeldfoto van omgherhair.com

Maar ze krijgt dus een kind van mijn vriend. Mijn toekomstige man. Hoe moet onze toekomst eruit zien? Ik hoop dat ik wat eerlijke antwoorden van jullie kan krijgen. Ik ben niet dom, jullie hoeven me dat niet te zeggen. Ik heb gewoon besloten om jackie te vergeven. Ik heb besloten om toch met hem verder te gaan en te accepteren dat hij een kinderwens heeft. Ik ben blij dat hij ook vader kan worden. En ben blij dat hij dat toch met mij wil delen.

[quads id=1]

Vergeven

Dus ja. Ik laat hem niet en hoop dat we snel gaan trouwen. Ik wil alleen aan jullie vragen wat ik moet doen met Lara. Kan ik haar gewoon vergeven? Mijn gevoel zegt dat ik haar moet scotten en dat ik nooit meer contact met haar moet hebben. Maar dat gaat niet bevorderlijk zijn voor mijn huwelijk. Jacky wil een normale relatie met zijn kind. Dat gaat niet werken als ik niet normaal doe tegen die moeder.

Lees ook: Ruzie tussen vrouwen eindigt in kap partij midden in de stad Paramaribo

Verder leven

Vriendinnen zullen we nooit meer worden, maar ze is wel de moeder van het kind van mijn man. Hoe moet ik deze relatie voortzetten? Hebben jullie wat advies? Ik dank jullie vriendelijk. Mijn hart is al gebroken, ik ben dubbel pijn gedaan. Maar ik wil niet meer daarbij stilstaan. Ik wil verder gaan met het leven. Snappen jullie dat?
Beiden laten en alleen opnieuw beginnen is voor mij geen optie. Graag ontvang ik wat advies om te weten hoe ik met deze nepvriendin om moet gaan. Dank jullie wel

[quads id=1]

Vriendinnen

En natuurlijk wil ik dat mijn verhaal een goede les is voor anderen. Vertrouw geen vriendinnen die alleen maar kritiek hebben op jouw relatie. Ze zijn gewoon jaloers. Trap er niet in. Vriendinnen zijn niet te vertrouwen! Vergeet die laatste zin nooit. Groetjes van Gerda

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig