Mijn jongere broer Ramom Refos is overleden in Nederland

overleden Nederland
Rest in peace my brother till we meet again

Hierbij een bericht van overlijden. Franklin Refos maakt hierbij bekend dat zijn jongere broer dhr. Ramom Refos is overleden in Rotterdam

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal MAANDAG plaatsvinden in Nederland. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen meneer Franklin, zijn gezin en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies

[quads id=1]

Bedroefd maar dankbaar dat verder lijden hem bespaart is gebleven maakt dhr. Franklin Refos mede namens zijn vrouw en kinderen het heengaan bekend van zijn jongere broer dhr.

Ramom Harold Refos.

Ramon werd geboren op 26 april 1941 en overleed op 5 mei 2020.

Er zal op maandag 11 mei 2020 gelegenheid zijn tot afscheid nemen van 18.30u – 19.30 en op dinsdag 12 mei 2020 van 11.15 u -11.30 u (steeds 6 mensen per keer) in het uitvaartcentrum Goetzee Dela aan de Boezemsingel 35 te Rotterdam, gevolg door de crematie in het crematorium Laurentius aan de Nieuwe Crooswijkse weg 123 eveneens in Rotterdam van 12.30 uur – 14.00 uur.

Rest in peace my brother,
Till we meet again

[quads id=1]

overleden Nederland

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland