Video – Anna verliest binnen 1 week 3 familieleden – update RIVM Nederland 71 nieuwe doden

Nederland overleden

Anna uit Nederland deelt haar trieste verhaal met de wereld. Voor haar is het coronavirus wel echt! Ze is binnen 1 week haar moeder, haar broer en een oom verloren. Haar broer was pas 43 jaar.

[quads id=1]

Inmiddels zijn de nieuwe cijfers van het RIVM ook weer binnen. vandaag zijn er 71 nieuwe doden bijgeteld. Het totaal van het aantal positief geteste mensen in binnen 24 uur gestegen met 319 naar 42.093. Gelukkig wel een stuk minder ziekenhuis opnames. Bekijk het officiële RIVM bericht en de video van Anna. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Anna uit Nederland

Anna uit Nederland verloor deel van haar familie. In het kerkdorpje Vorstenbosch zijn drie mensen uit één familie aan corona overleden. We zijn bij de uitvaart van Sam Ramadanovic (43), die een dag na de uitvaart van zijn moeder en oom op de intensive care aan het coronavirus bezweek. Een jongen van het dorp, vader van drie jonge kinderen, al bijna zijn leven lang trouw lid van de fanfare.

Het dorp treurt, mensen hangen harten voor de ramen en de molen staat non-stop in de rouwstand. De vrienden van de fanfare brengen een laatste ode.

RIVM Nederland

[quads id=1]

RIVM Nederland publiceerde het volgende bericht: Update 8 mei 2020
Vandaag zijn er 35 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 71 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld.

Tot nu toe zijn er 42.093 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

[quads id=1]

Vanaf 8 mei wijziging registratie ziekenhuisopname
De normale ziekenhuiszorg wordt steeds meer opgestart. Ziekenhuizen testen uit voorzorg steeds vaker mensen op het nieuwe coronavirus die om een andere reden dan COVID-19 in het ziekenhuis worden opgenomen. Dit gebeurt om verspreiding van COVID-19 binnen het ziekenhuis te voorkomen. Sinds 1 mei wordt daarom bij een melding van een positief geteste patiënt op COVID-19 nagevraagd wat de reden voor de ziekenhuisopname was.

RIVM Nederland

Vanaf 8 mei geven we alleen nieuwe ziekenhuisopnames weer in de cijfers over ziekenhuisopnames waarbij COVID-19 de opnamereden is. De meldingen van patiënten die voor een andere reden in het ziekenhuis worden opgenomen en bij screening ook COVID-19 blijken te hebben worden toegevoegd aan het totaal aantal meldingen.

Video van Anna

Bekijk hier de video van Anna:

[quads id=1]

Bron: RIVM
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland