Oud-hoofdinspecteur van politie Marlene Homoet is overleden in Suriname – foto’s

overleden Suriname
You never said goodbye

Het Korps Politie Suriname maakt hierbij met grote verslagenheid het overlijden bekend van hun gepensioneerde hoofdinspecteur Marlene Homoet. Zij was weduwe van Ewald Cambridge, oprichter van Cambridge International Transport

[quads id=1]

Om verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen zal de De crematie MORGEN in besloten kring plaatsvinden. Geeft u het door aan belanghebbenden. Bekijk het bericht om de vele condoleances voor mevrouw Marlene te bekijken. Wij van FamilieNieuws wensen alle collega’s, haar gezin en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overlijdensbericht:

Marlene Homoet

overleden Suriname

“Wie in gedachten leeft die is niet dood,
dood is alleen die vergeten wordt”

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op vrijdag 1 mei 2020 is heengegaan, de gepensioneerde hoofdinspecteur van politie Marlene Homoet in de leeftijd van 74 jaar.

De crematie zal in besloten kring plaatsvinden op vrijdag 8 mei 2020, omstreeks 16.00 uur, in het Gerardine crematorium aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo.

Er zal geen gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid. De overledene wordt in besloten kring gecremeerd.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

[quads id=1]

[quads id=1]

Korps Politie Suriname
Afdeling: Public Relations

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland