47-jarige Roméo zanger Clifton overleden in Nederland – video’s

overleden Nederland
Verdrietig celebrity nieuws: De zanger Clifton Giersthove is overleden in Nederland. De 47-jarige zanger was vooral bekend van de R&B formatie Roméo

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk ook de muziek video’s. Bijna iedereen kent hun muziek wel. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrienden, fans en alle familieleden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wil je ook je medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden in Nederland

AD Nederland schreef het volgende: Roméo-zanger Clifton Giersthove (47) overleden. Zanger Clifton Giersthove, bekend van de r&b-formatie Roméo, is overleden. Hij stierf vandaag op 47-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.

In het ziekenhuis
overleden Nederland
Foto van Paco Boelijn

Clifton kreeg begin mei tijdens zijn slaap een hersenbloeding. De afgelopen weken lag hij in het ziekenhuis. Vandaag werd de kunstmatige beademing stopgezet.

[quads id=1]

Als onderdeel van Roméo boekte Clifton eind jaren negentig verschillende successen. De singles Coming Home en Secret Love werden top 10-hits. De viermansformatie maakte met het nummer Flying ook de soundtrack bij de film Abeltje en maakte een liedje met Gordon, dat een bescheiden hit werd.

Het succes hield na enkele jaren op maar in 2014 werd Roméo nieuw leven ingeblazen, al was dat zonder Clifton. De overige drie leden gingen zonder hem verder omdat Clifton met andere zaken bezig was.

Video’s

Luister hier naar wat mooie muziek van de groep:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: AD Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland