Oproep van politie Suriname omtrent de politieke ‘vlaggen oorlog’ in ons land – video’s

vlaggen Suriname
Er circuleren filmpjes op social media omtrent een zogenaamde ‘vlaggenoorlog”. Er worden vlaggen van verschillende kleuren verwijderd en geplaatst op percelen.

[quads id=1]

Politie Suriname doet hierbij een dringende oproep aan propagandisten van politieke partijen. 1 van de incidenten wordt door de politie uitgelegd. Lees het officiële bericht van de politie goed door een geef het door aan iedereen. Bekijk ook de verschillende video’s omtrent de vlaggenoorlog. Bekijk ook het gesprek met Boy Guardiola hierover. Kan een vlag invloed hebben op jouw stem?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Oproep van de politie aan propagandisten van politieke partijen. Onlangs verhuurde een man zijn gebouw aan een politieke partij om te gebruiken als partij centrum. Die politieke partij versierde het gebouw vervolgens met hun partij vlaggen.

Vlaggen

De volgende dag kwam de partij erachter dat hun vlaggen verwijderd waren door propagandisten van een rivaliserende politieke organisatie. Dit met mede weten van de huurder van het gebouw. Voorts dat de andere politieke partij het gebouw versierd had met hun partij vlaggen.

Escalatie

[quads id=1]

De politie doet een oproep aan alle politieke partijen in Suriname om dit laakbaar gedrag achterwege te laten. Dit ter voorkoming van escalatie tussen leden van politieke partijen onderling. Verder wordt gevraagd aan verhuurders van locaties aan politieke partijen om zich te houden aan de huurafspraken, omdat zij door hun onbetrouwbaar gedrag kunnen mee werken aan het creëren van politieke chaos in ons land

Video’s

Boy Guardiola zegt dat er geen sprake is van vlaggen oorlog. Bekijk de video:

[quads id=1]

Bekijk de verschillende WILLEKEURIGE video’s die we gevonden hebben hierover:

[quads id=1]

Coverfoto: Videostil. Starnieuws
Bron: Politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland