Uitvaart Didi Kempot – indrukwekkende video’s over zijn leven – veel fans in Suriname

Verdrietig celebrity nieuws: De populaire Indonesische zanger Didi Kempot is vanmorgen vroeg overleden na een hartaanval. De uitvaart heeft ook vandaag plaatsgevonden (video’s).

[quads id=1]

Kempot heeft met zijn muziek een enorme indruk achtergelaten bij de Surinaamse bevolking en vooral bij de nazaten van de Indonesische contractarbeiders. De vele shows die hij in ons land heeft gegeven waren dan ook tot de laatste stoel uitverkocht.

[quads id=1]

In Suriname

Bekijk de vele video’s die we hebben verzameld. Van de zojuist gehouden uitvaart. En van zijn leven. En van zijn optredens in Suriname. (let op, de meeste zijn in het Javaans en kunnen een beetje emotioneel overkomen) We wensen zijn fans veel sterkte toe. Kempot is 53 jaar geworden, hij laat een jonge vrouw en twee jonge kinderen achter

[quads id=1]

Hartaanval

Zanger Didi Kempot is vanmorgen in Java Indonesië overleden in het ziekenhuis. Een hartaanval

De zanger, die in het echt Dionisius Prasetyo heet, werd in een bewusteloze toestand naar het ziekenhuis gebracht. Alwaar hij overleed. Kempot is afkomstig uit Solo, Midden-Java, vanwaar ook de toenmalige Javaanse contractarbeiders in Suriname afkomstig zijn. Hij is, misschien daarom, razend populair in Suriname.

800 nummers

Tijdens zijn werk, sinds het begin van de jaren 80, heeft Didi Kempot in totaal 26 albums en honderden singles uitgebracht. In totaal zijn er door hem ongeveer 800 nummers geproduceerd. Een groot artiest is heengegaan

Video’s

[quads id=1]

We hebben een aantal video’s voor jullie verzameld. Let wel. De meeste zijn in het Javaans:

[quads id=1]

In Suriname:

[quads id=1]

Foto’s:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland