“Het gedoneerde geld is netjes afgestaan aan de zoon van Sisa Agi in Suriname” – video’s

1 voor 12 Suriname
‘Waar is het geld van Sisa Agi?’ Een paar mensen reageerden met deze vraag op het bericht dat we onlangs gedeeld hadden. Het bericht betrof een video van Stichting 1 voor 12 Suriname op bezoek bij de zieke en zeer verdrietige Sisa Agi.

[quads id=1]

Agnes Nagi, de bekende Kawina zangeres is bedlegerig na een beroerte. maar mensen hebben haar niet in de steek gelaten. Velen hebben gedoneerd. Ze begrijpen alleen niet waar dat geld nu is gebleven. Stichting Dja Dja Uma Tide en Cyriel and the More Love Band laten weten dat ze het geld netjes hebben afgestaan aan een zoon van Sisa. Ze betreuren het dat hun goede naam door het slijk wordt gehaald. Lees het bericht voor meer informatie daarover. Na de video hebben meerdere mensen wederom een donatie gedaan. Ook de succesvolle zanger Damaru. Hij doneerde SRD 5000 direct in de handen van Sisa. Bekijk de video daarvan en de vele andere gedeelde video’s. Hebben wij het recht om te weten wat zoon precies met het geld heeft gedaan of gaat het ons niets aan?

[quads id=1]

Sisa Agi uit Suriname

DWT Suriname schreef het volgende: ‘Donatiegelden Sisa Agi op rekening gestort’. Sisa Agi met één van haar zonen. “Het geld is afgestaan aan de zoon via een bankrekening.” Dat is de reactie van de stichtingen Dja Dja Uma Tide en Cyriel and the More Love Band nadat er vragen zijn gerezen over de bestemming van eerder opgehaalde gelden voor zangeres Agnes ‘Sisa Agi’ Nagie. Er circuleert een film waarin Sisa Agi wederom om steun vraagt.

[quads id=1]

Stichtingen

De stichtingen Dja Dja Uma Tide en Cyriel and the More Love Band hielden op 19 januari op Waka Pasi een benefietdag voor de voormalige Ai Sa Si-zangeres, die door een beroerte halfzijdig verlamd raakte. De opbrengst was SRD 22.775,25, 230 euro en tweehonderd US dollar.

Haar zoon

zoon Suriname

Het geld is op 6 februari door Cyriel Lamesie gestort op een rekening bij de Surinaamse Postspaarbank. Hij was daarbij vergezeld van een zoon van de ‘Faluma’-zangeres. “Het geld is afgestaan aan de zoon via een bankrekening. Na de overdracht hadden geen van beide organisaties enige bemoeienis”, aldus aldus Dja Dja Uma Tide en Cyriel and the More Love Band.

Betreuren

[quads id=1]

“Als de samenleving meer duidelijkheid wenst over de bestemming van de gelden, verwijzen wij u naar de zoon die het beheer over de middelen heeft”, laten de organisaties weten. Zij betreuren het dat hun namen door het slijk worden gehaald nu de zangeres opnieuw om hulp vraagt.

Bekijk hier de vele gedeelde video’s omtrent dit onderwerp:

1 voor 12

[quads id=1]

Damaru

[quads id=1]

Bron: DWT Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland