Bruinhart en Derby dood aangetroffen – politie Suriname

overleden Suriname

De families Bruinhart en Derby zijn in zeer diepe rouw gedompeld!

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de lugubere vondst. Een 40-jarige en een 53 jarige man zijn dood aangetroffen in Suriname. De mannen, twee neven, zijn gevonden met schotverwondingen door het hoofd.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en bekijk hun volledige identiteitsgegevens. Wij van FamilieNieuws wensen de twee diepbedroefde families heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Twee lijken aangetroffen te Republiek; vermoedelijk misdrijf in het spel.
De politie van het bureau Zanderij kreeg op dinsdagmiddag 5 mei, omstreeks vijf uur, de melding dat twee lijken aangetroffen waren op een perceel langs de Willy Cairoweg te Republiek.

Op de plek troffen de wetsdienaren de twee ontzielde lichamen aan van de 53-jarige Izaak, Bruinhart en de 40-jarige Jurmain, Derby. De lijken vertoonden vermoedelijk schotverwondingen aan het hoofd.
Familieleden van deze twee mannen hadden eerder op de dag aangifte van hun vermissing gedaan bij de politie van Zanderij. Bruinhart en Derby waren buren en familie van elkaar.

[quads id=1]

Op zondag 3 mei waren Izaak en Jurmain van huis vertrokken om te gaan jagen. Op dinsdag 5 mei werd hun familie ongerust omdat deze mannen nooit zolang weg bleven om te jagen. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van de heer Bruinhart en Derby voor obductie in beslag genomen door de politie. Hun jachtgeweren zijn hangende het onderzoek ook in beslag genomen.

[quads id=1]

Ondertussen is deze zaak, voor verder onderzoek, door de politie van Zanderij overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland