2 lijken met schotverwondingen aangetroffen in Suriname

vermist Suriname
Triest, het lijkt erop dat de 2 vermiste buurmannen uit Suriname dood terug zijn gevonden. De mannen waren als vermist opgegeven door hun familie.

[quads id=1]

Ze waren gaan jagen en bleven veel te lang weg. Bekijk het bericht voor meer informatie. De lichamen zijn met schotverwondingen aangetroffen

Buurmannen uit Suriname

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Lijken 2 mannen met schotverwonding aangetroffen. De lijken van twee mannen zijn met schotverwondingen aangetroffen vanmiddag omstreeks 17.00 uur aan de Willy Cairoweg in het district Para te Suriname.

Vermist opgegeven

[quads id=1]

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat de familie vanmiddag de twee mannen als vermist had opgegeven.

Het gaat om twee buurmannen, Isaak B. en Jermain D. Zij zijn zondag van huis vertrokken om te gaan jagen. Zij hadden beiden een jachtgeweer bij zich. Het was niet de bedoeling dat ze zo lang van huis zouden blijven. Er is aangifte van vermissing gedaan.

Lichamen

[quads id=1]

Naarden zegt dat de jachtgeweren aangetroffen zijn bij de lichamen. Diverse politie-eenheden zijn nog bezig met het onderzoek.

Later meer

Bron: Starnieuws
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland