Onze vader Anthony Cabenda is overleden in Suriname – bedankt voor jullie steun

overleden Suriname
Het afscheid is definitief maar onze vader blijft voor altijd in onze herinneringen

Hierbij maken zonen Dean en Quincy het trieste overlijden bekend van hun vader Anthony Cabenda. Hij was werkzaam op het ministerie van ROGB Suriname. Anthony is inmiddels in besloten kring gecremeerd.

[quads id=1]

Ze bedanken, mede namen hun oma en de rest van het gezin, een ieder voor hun liefdevolle steun rondom het overlijden van hun papa. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden

Onze vader
Anthony Cabenda

overleden Suriname

En papa, je bent nu in een betere plaats. Ik zal je bewijzen hoe ik successen ga boeken in het leven en ik weet dat u altijd naar mij gaat kijken… hou van je ❤ Q

RIP, the best hardworking dad ever ❤❤❤💘

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland