86 doden gemeld door RIVM – Video: We kunnen weer naar de tandarts in Nederland

tandarts Nederland
Veel mensen in Nederland hebben een uitnodiging gehad van hun tandarts. De meeste praktijken zijn weer open. Is het wel veilig om nu naar de tandarts te gaan? Bekijk de video’s daarover. Heb jij ook al een afspraak gemaakt? Of wacht je nog even? Wel goed blijven poetsen dan want kiespijn is ook niet fijn.

[quads id=1]

Er zijn 86 mensen de afgelopen 24 uur genoteerd als overledenen met het coronavirus. Tot nu toe zijn er 41.087 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld. De cijfers van het RIVM zijn zojuist bekend gemaakt. Meer informatie in het bericht

[quads id=1]

Nederland overleden

Update 5 mei 2020
Vandaag zijn er 89 patiënten gemeld die in het ziekenhuis opgenomen (geweest) zijn. Er zijn 86 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Bevestigde patiënten

[quads id=1]

Tot nu toe zijn er 41.087 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers van de afgelopen dagen passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Video’s

Vanaf deze week kunnen we weer naar de tandarts. Maar is het wel veilig? Bekijk de nieuwe filmpjes daarover. De meeste tandartspraktijken passen zich aan.

[quads id=1]

Bron: RIVM Nederland
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland